Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Ro på

Dato
Onsdag d. 26. april 2023, kl. 15:00
Sted
Mørdrup Kirke, Vestermarken 2, 3060 Espergærde
Pris
Deltagelse er gratis

RO PÅ – et mentalt frirum for børn

Har du også ind i mellem følelsen af, at det hele bare bliver lidt for meget? Kender du oplevelsen af, at dit hoved er så fyldt med tanker, at du faktisk ikke kan tænke. Drømmer du om et sted, hvor ingen råber ad hinanden, hvor ingen er stressede, hvor ingen dømmer dig?

Så prøv RO PÅ. Vi har hold for 1.-3. klasse og hold for 4.-6. klasse. Det koster ikke noget at være med, men din mor eller far skal tilmelde dig de dage, du har lyst til at deltage.

Til RO PÅ får du redskaber til at slappe af og bare være. Linnéa Villen (mindfulness-mentor) og Kirstine Arendt/Ea Hvitnov (sognepræster) guider igennem opmærksomhedsøvelser, meditation og fantasirejser, og der er også fortælling, lystænding og sang.

Kom endelig, hvis det måske lyder som noget for dig. Du behøver ikke komme i kirken i forvejen. Alle er velkommen. Vi er små hold på max otte børn. De voksne kan tage en kop kaffe eller te imens, hvis de har lyst til det. Har du nogle spørgsmål, er du og dine forældre velkommen til at kontakte Ea eller Kirstine.

Tid og sted: Mørdrup kirke d. 26. april og 31. maj. Kl. 15.00 4.-6. klasse og kl. 16.00 1.-3. klasse

Tilmelding til Ea Hvitnov på eah@km.dk senest to dage før.