Torsdag d. 3. november 2022, Kl. 10:30 til kl. 12:00
Mørdrup Kirke, Vestermarken 2, 3060 Espergærde
Deltagelse er gratis

Alle babyer 0-12 måneder og deres forældre er hjertelig velkomne til stemningsfuld babysalmesang, hvor vi synger og danser, blæser sæbebobler og lytter til musik. Meningen med salmesang for babyer er at skabe en fredfuld stund, hvor de små får en bred sansestimulering, nærvær med deres forældre og en lille introduktion til nogle af vores smukke salmer, som præsenterer sig så fint i det smukke kirkerum.

Efter ca. 45 min. samles vi i kirkens lounge omkring en kop kaffe/te og lidt brød.

Der starter nyt hold op d. 22/9 kl 10.30. Ved mange tilmeldinger deles holdet op i to og inddeles også efter alder.

Sæsonen slutter d. 15/12 med en babysalmesangs-gudstjeneste hvor vi får besøg af vores præster og hvor alle deltagere kan invitere venner og familie.

Der er ingen deltagerbetaling til babysalmesang.

Ved interesse, spørgsmål og tilmelding, skriv til Anja Akselbo på: anja.akselbo@gmail.com

Der er ingen deltagerbetaling til babysalmesang.